Diepenring Wandeling

20 juni, Peerd van Ome Loeks bij Centraal Station in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wandeling over mensen, motivatie en magie aan de grachten van Groningen met auteur van het Diepenring Kompas Paul Passchier. We kunnen weer samen naar buiten. Zoek je goed gezelschap en inspiratie, check dan de Diepenring Wandeling. Haak aan bij psycholoog Paul Passchier (auteur van het Diepenring ...

Lees meer

Wandeling over mensen, motivatie en magie aan de grachten van Groningen met auteur van het Diepenring Kompas Paul Passchier.

We kunnen weer samen naar buiten. Zoek je goed gezelschap en inspiratie, check dan de Diepenring Wandeling. Haak aan bij psycholoog Paul Passchier (auteur van het Diepenring Kompas) voor een interactieve zwerftocht over mensen, motivatie en magie. Leer de Groninger grachten en hun vele bevlogen bezoekers kennen. Denk aan Aletta Jacobs, Wubbo Ockels, Kim Feenstra, Pim Fortuyn en Beyoncé. En Janine Abbring, Arjen Robben, Bono, Herman Brood, Ali B e.v.a. Allemaal lieten ze er hun inspirerende sporen achter. Vind hun plekken, beluister hun verhalen en spiegel je aan hun levensvragen.

De wandeling wordt op vier zondagen in (30) mei en (6, 13 en 20) juni georganiseerd. Voor 4 tot 8 mensen per wandeling (afhankelijk van de geldende coronaregels). Van 14:30 tot 17:00 uur. Vanaf het Stationsplein (Peerd van Ome Loeks). Voor €15.
Inschrijven www.diepenringkompas.nl/bestellen

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 20 juni 2021 : 14:30 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Peerd van Ome Loeks bij Centraal Station
Stationsplein 3
9726 AE GRONINGEN

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader