Dierendag puzzeltocht

24 september t/m 8 oktober, Zorgboerderij De Mikkelhorst in HAREN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zorgboerderij De Mikkelhorst in Haren organiseert van zaterdag 24 september tot en met zaterdag 8 oktober een gratis Dierendag puzzeltocht voor kinderen. De puzzeltocht brengt je langs alle dieren van De Mikkelhorst; van de varkens en de kippen tot de alpaca's en de ezels. Tijdens deze puzzeltocht ...

Lees meer

Zorgboerderij De Mikkelhorst in Haren organiseert van zaterdag 24 september tot en met zaterdag 8 oktober een gratis Dierendag puzzeltocht voor kinderen. De puzzeltocht brengt je langs alle dieren van De Mikkelhorst; van de varkens en de kippen tot de alpaca's en de ezels.

Tijdens deze puzzeltocht probeer je de antwoorden op verschillende vragen over onze dieren te vinden. Zo leer je een hoop en kom je onderweg achter allerlei leuke feitjes. Met de ingevulde oplossing kun je daarna een klein presentje ophalen bij de kassa.

Houden jouw kinderen van dieren en hebben jullie zin om rond Dierendag er even op uit te gaan? Dan kun je samen deze leuke gratis puzzeltocht doen. Een gezellig uitje voor kinderen, ouders, opa’s en oma’s. De puzzeltocht wordt mede bedacht en uitgewerkt door deelnemers van zorgboerderij De Mikkelhorst.

Lees minder

Waar is het?

Zorgboerderij De Mikkelhorst
Klaverlaan 37
9753 BZ HAREN
050 5346194
www.mikkelhorst.nl
mikkelho@mikkelhorst.nl