Dilana Rocks

18 november, Kunstcafé Appelscha in APPELSCHA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dilana Smith en Jeff Zwart in intieme akoestische setting DILANA begon haar zangcarrière in haar thuisland Zuid-Afrika en scoorde een nationale nummer één hit met haar band Wozani. Toen ze in Nederland woonde scoorde DILANA een paar hits van haar album Wonderfool uit 2000, met hits als Do you know ...

Lees meer

Dilana Smith en Jeff Zwart in intieme akoestische setting

DILANA begon haar zangcarrière in haar thuisland Zuid-Afrika en scoorde een nationale nummer één hit met haar band Wozani. Toen ze in Nederland woonde scoorde DILANA een paar hits van haar album Wonderfool uit 2000, met hits als Do you know en To all planets.

Ze verhuisde naar de VS en kreeg een trouwe en grote aanhang nadat ze tweede was geworden in een nationale tv-show Rock-Star: Supernova.

In 2016 kwam haar vijfde album uit, genaamd Dilana / Angel Camouflaged, de soundtrack van de gelijknamige film. In datzelfde jaar kwam ook haar eerste live (akoestische) dvd uit. In 2016 werd Dilana uitgenodigd om deel uit te maken van The Voice of Holland.

DILANA trad op in het voorprogramma van artiesten als Joe Cocker, Aerosmith, The Bangles, Beth Hart, Golden Earring, Motorhead, Velvet Revolver, Lynyrd Skynyrd en nog veel meer...

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 18 november 2022 : 20:00 - 21:45

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Toelichting: incl. 1 consumptie.

Waar is het?

Kunstcafé Appelscha
Van Emstweg 85
8426 BT APPELSCHA
0620415136
https://kunstcafeappelscha.nl/
welkom@kunstcafeappelscha.nl