Dilana Smith

14 november, ATLAS Theater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zangeres; rock. Maak kennis met de unieke zangeres en entertainer die Dilana Smith is! Een stem die dwars door staal heen kan snijden en je tot in het diepste van je ziel raakt. In het theater kiest ze voor een intieme setting en zoekt ze vooral het contact met het publiek op! Wereldberoemde lied...

Lees meer

Zangeres; rock.

Maak kennis met de unieke zangeres en entertainer die Dilana Smith is! Een stem die dwars door staal heen kan snijden en je tot in het diepste van je ziel raakt. In het theater kiest ze voor een intieme setting en zoekt ze vooral het contact met het publiek op! Wereldberoemde liedjes van vrouwelijke rockartiesten, in een kleine setting. Klein maar intens! Net als Dilana zelf.

Samen met haar band, Jeff Zwart (gitaar), Niels Voskuil (drums) en Pieter Althuis (bas) brengt Dilana een energieke show langs de meest legendarische vrouwelijke rock stemmen aller tijden.

Dilana treedt over de hele wereld op, stond in 2016 in The Voice of Holland en heeft meerdere hits op haar naam staan in de Nederlandse muzieklijsten. Gitarist Jeff Zwart staat al ruim 20 jaar naast haar op het podium en dat ga je terug horen in de show! Diepgang, bezieling, betekenis & passie!

Lees minder

Data en tijden

zo 14 november 2021 : 19:30 - 20:30
zo 14 november 2021 : 21:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP EMMEN
0591 850 856
www.atlastheater.nl
info@atlastheater.nl

€ 25,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader