Disco Dots Outdoor Festival

31 juli, DOT in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Na drie tropische en uitverkochte edities kunnen liefhebbers van disco en house grooves op zondag 31 juli van 14:00 tot 21:00 uur los gaan tijdens het DISCO DOTS Outdoor Festival. Het prachtige strandterras van DOT aan de Vrydemalaan 2 in Groningen is die dag het toneel voor de eerste outdoor editi...

Lees meer

Na drie tropische en uitverkochte edities kunnen liefhebbers van disco en house grooves op zondag 31 juli van 14:00 tot 21:00 uur los gaan tijdens het DISCO DOTS Outdoor Festival.

Het prachtige strandterras van DOT aan de Vrydemalaan 2 in Groningen is die dag het toneel voor de eerste outdoor editie van de succesvolle clubavond.

Party all day, Sleep at night.
De discoballen zijn gepoetst, de palmbomen afgestoft en dus handjes in de lucht, want de DJ’s nemen je 7 uur lang mee in een mix bomvol dikke disco- en househits.

Er wordt flink uitgepakt met zomerse decoratie, dampende rookmachines, groovende dj’s en natuurlijk ijskoude drankjes! Verder is er funky festivalfood zoals je van DOT gewend bent. Ook voor de vegetariër! Bij slecht weer gaat het festival gewoon door en verhuist het (deels) naar binnen.

Het concept DISCO DOTS staat bekend om zijn vroege aanvangstijd en is een must voor fans van een goede nachtrust.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 31 juli 2022 : 14:00 - 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 20.00 € 20.00

Waar is het?

DOT
Vrijdemalaan 2
9713 WS GRONINGEN

€ 20,00