Diverse kunstenaars

16 juli t/m 28 augustus, Dorpshuis/Cultureel Centrum Over Entinghe in DWINGELOO

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Na het succes van vorig jaar wordt er weer een zomerexpositie georganiseerd in het dorpshuis Over Entinghe in Dwingeloo. De Dwingeler kunstenaars hebben zich verenigt onder de naam Kunstdorp Dwingeloo en willen tijdens de zomer gezamenlijk naar buitentreden. Het kunstaanbod in Dwingeloo is breed en ...

Lees meer

Na het succes van vorig jaar wordt er weer een zomerexpositie georganiseerd in het dorpshuis Over Entinghe in Dwingeloo. De Dwingeler kunstenaars hebben zich verenigt onder de naam Kunstdorp Dwingeloo en willen tijdens de zomer gezamenlijk naar buitentreden. Het kunstaanbod in Dwingeloo is breed en erg gevarieerd: olie-, acryl- en aquarelschilderijen, tekeningen, keramiek, glaskunst, beelden, fotografie, sieraden en composities.

Op de zomerexpositie is werk te zien van 20 Dwingeler kunstenaars en tijdens de openingsdagen wordt er iedere dag door een andere kunstenaar gewerkt aan een gezamenlijk kunstwerk. Bezoeker kunnen zien hoe dit kunstwerk zich ontwikkelt. Dit kunstwerk zal worden verloot. Tijdens de expositie zijn hiervoor loten te verkrijgen á € 2.00. Aan het eind van de expositie wordt de trekking van loterij verricht.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 16 juli 2022 : 13:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Dorpshuis/Cultureel Centrum Over Entinghe
Entingheweg 13
7991 CB DWINGELOO
0521 595300
www.overentinghe.nl
info@overentinghe.nl