Diverse kunstenaars

11 september t/m 26 september, Dorpskerk in ELSLOO

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Gezamenlijke expositie Elsloo’se kunstenaars in de dorpskerk Elsloo Een tiental kunstenaars uit Elsloo presenteren vanaf zaterdag 11 september drie weekenden lang hun werk tijdens een gezamenlijke- en toch wel speciale expositie in de fraaie dorpskerk en het karkehuus in Elsloo. De expositie “dor...

Lees meer

Gezamenlijke expositie Elsloo’se kunstenaars in de dorpskerk Elsloo

Een tiental kunstenaars uit Elsloo presenteren vanaf zaterdag 11 september drie weekenden lang hun werk tijdens een gezamenlijke- en toch wel speciale expositie in de fraaie dorpskerk en het karkehuus in Elsloo.

De expositie “dorpskunst” wordt georganiseerd door de activiteitencommissie van de Stichting Het Karkehuus. De sinds november 2020 gevormde stichting wil met allerlei initiatieven en invalshoeken ruimte creëren om met name in de dorpskerk cultuur te bedrijven in de breedste zin des woords.

Voor deze expositie was de activiteitencommissie op zoek naar creatieve dorpsgenoten die het ook leuk vonden om niet allen met elkaar te exposeren maar ook met trots hun hobby willen delen met dorpsgenoten en andere belangstellenden. En die dorpsbewoners, die doorgaans in hun eigen woning hun creativiteit aan de dag leggen, vond men.

Een tiental dorpsbewoners werden bereid gevonden om onder het motto “dorpskunst” hun verscheidenheid aan creativiteit te exposeren. De expositie toont dan ook een zeer gevarieerd aanbod aan artistieke kwaliteiten.

De expositie in de dorpskerk is van 11 tot en met 26 september in de weekenden van vrijdag tot en met zondag open van 11.00-16.00 uur. De entree is gratis.

Lees minder

Data en tijden

zaterdag 11 september 2021 t/m zondag 26 september 2021

zondag : 11:00-16:00
vrijdag : 11:00-16:00
zaterdag : 11:00-16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Dorpskerk
Hoofdweg 42
8424 PM ELSLOO

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader