Doar Nemen Wie Ain Op

6 november, Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wia neemt u, op nuchtere en luchtige wijze, mee in haar (levens)verhaal en carrière met een lach en een traan. “Het jaar 2020 is een bijzonder jaar voor Wia Buze. Ze ziet Sarah, zit 35 jaar in ’t vak, als alles meezit, verschijnt haar 11e album en ze doet een nieuwe theatertoer.” Dat was de aanvan...

Lees meer

Wia neemt u, op nuchtere en luchtige wijze, mee in haar (levens)verhaal en carrière met een lach en een traan.

“Het jaar 2020 is een bijzonder jaar voor Wia Buze. Ze ziet Sarah, zit 35 jaar in ’t vak, als alles meezit, verschijnt haar 11e album en ze doet een nieuwe theatertoer.”

Dat was de aanvangszin van de tekst in de theaterbrochures voor seizoen 2019-2020 en achteraf zou die zo moeten klinken:

“Het jaar 2020 is een bijzonder jaar voor Wia. Ze ziet Sarah, zit 35 jaar in ’t vak en op de dag dat ze haar 11e album ‘Lös!’ wil uitbrengen, gaat Nederland op slot, dus is er geen theatertoer.”

Wia begon haar carrière op haar 15e. Het brengt haar van de Soundmix Show naar talentenjachten, de Jordaan Trofee en uiteindelijk naar de K. ter Laan Prijs en een Ridderorde. Ze heeft zich sinds jaren stevig gevestigd in de streektaalmuziekhistorie en speelt een belangrijke rol bij de verspreiding en instandhouding van de door haar zo gekoesterde Groninger streektaal.

Nu Nederland weer langzaam open gaat, wordt het tijd om openstaande beloftes in te lossen. Daarom heeft Wia met haar ‘mannen’ het theaterconcert dat in 2020 ongespeeld in de kast verdween, er eindelijk weer uitgehaald en afgestoft om het vol enthousiasme aan het publiek te kunnen presenteren. Veel nummers uit haar eigen repertoire, maar ook Wia’s eigen favorieten van anderen komen voorbij. Daarnaast presenteert Wia nieuw repertoire van het album uit 2020 ‘Lös!’, begeleid door haar eigen vaste combo bestaande uit: Mark Pepping, Chris Kleine, Gerard Kema, Rick Lammers en Hans Hauer.

Wia neemt u, op haar nuchtere en luchtige wijze, mee in haar (levens)verhaal en carrière met een lach en een traan. Als je 50-plus bent heb je inmiddels genoeg ‘levensverhaal’ om met recht te kunnen zeggen (en natuurlijk omdat het eindelijk weer mag): ‘Doar nemen wie ain op’

Lees minder

Links

Data en tijden

za 6 november 2021 : 20:15 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : € 18.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn
Museumplein 5a
9641 AD VEENDAM
0598 634566
www.vanberesteyn.nl
vanberesteyn@veendam.nl

€ 18,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader