Doe Dag

1 oktober, Voedselpark Stichtinglaan in SLOCHTEREN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met o.a. informatieve wandeling, natuurbingo, bollen poten, hut bouwen, kunstwerk maken, levend verhaal, demonstratie haken en breien. Aan de Stichtinglaan in Slochteren zal het zaterdag 1 oktober een feestelijke dag worden. De Doedag staat in het teken van actie en presentatie. Zo zal het nieuwe i...

Lees meer

Met o.a. informatieve wandeling, natuurbingo, bollen poten, hut bouwen, kunstwerk maken, levend verhaal, demonstratie haken en breien.

Aan de Stichtinglaan in Slochteren zal het zaterdag 1 oktober een feestelijke dag worden. De Doedag staat in het teken van actie en presentatie. Zo zal het nieuwe informatiebord officieel worden onthuld in aanwezigheid van onder meer de makers, de mannen van de mannenschuur. Om 14.00 uur zal dit op feestelijke wijze gebeuren.

U bent van harte welkom om te zien wat er allemaal gebeurt in het park. Er wordt uitleg gegeven over de werkwijze van het Voedselpark: permacultuur. Werken met behulp van georganiseerde chaos. Motto is: met de natuur mee en niet ertegen. U kunt actief meedoen met de demonstraties, gereedschap is aanwezig. De bibliotheek zal aanwezig zijn met hun Zadenbibliotheek. Er worden workshops gegeven in onder meer vogelhuisjes maken en een demo breien.

Voor kinderen zijn er veel leuke en interessante activiteiten, zoals natuurbingo, bollen poten, een hut bouwen en nog veel meer. Misschien willen ze zelf leren om fruit te breien.

Ook vaders, moeders, oma’s, opa’s, buurman, buurvrouw willen we graag vertellen over het Voedselpark en onze manier van werken. Wilt u rustig even zitten en genieten van alles in het park? Dat kan natuurlijk ook. De inwendige mens wordt niet vergeten. Er is iets te eten en te drinken. Laat u verrassen. Kom genieten

Lees minder

Links

Data en tijden

za 1 oktober 2022 : 11:00 - 16:00

Waar is het?

Voedselpark Stichtinglaan
Stichtinglaan
9621 AK SLOCHTEREN