Donkey's Jaw

24 juni, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Donkey's Jaw - storytelling Raphael Rodan leidt je door een van de bekendste boeken met oude verhalen: het Oude Testament. Er zijn natuurlijk veel mensen die de verhalen kennen, maar Raphael groeide daadwerkelijk op in het landschap waar deze verhalen zich afspelen. Hij werd geboren in de stad die ...

Lees meer

Donkey's Jaw - storytelling

Raphael Rodan leidt je door een van de bekendste boeken met oude verhalen: het Oude Testament. Er zijn natuurlijk veel mensen die de verhalen kennen, maar Raphael groeide daadwerkelijk op in het landschap waar deze verhalen zich afspelen. Hij werd geboren in de stad die door David en Salomon werd gebouwd. Als kind speelde hij in het onvruchtbare land met zijn vulkanische rotsen en schorpioenen met uitzicht op het meer waar een man over het water zou hebben gelopen.

Donkey's Jaw" is een ongepolijste bekentenis van de verteller, waarin gedurfde persoonlijke verhalen uit Raphaels leven zijn verweven met oude Bijbelverhalen van bijvoorbeeld Kaïn en Abel, Samson en Delila en koning Saul. De verhalen gaan vergezeld van de levendige muziek van singer-songwriter Eric Sjøholm.

Raphael Rodan
Raphael Rodan is een bekroonde theatermaker en verhalenverteller. Zijn opleiding tot kunstenaar duurde meer dan 10 jaar. Samen met Sahand Sahebdivani maakte hij enkele succesvolle voorstellingen, waaronder 'My Father Held a Gun', een verhaal over de aard van oorlog dat in 2017 een prijs won op het Amsterdam Fringe Festival. Zijn werk wordt internationaal erkend en wordt opgevoerd in theaters en festivals in heel Europa. Naast schrijven en optreden geeft Raphael ook les. Hij is medeoprichter van de Mezrab Storytelling School, waar eeuwenoude verhalen, eigen belevenissen en het verband daartussen aan bod komen. De school gebruikt unieke, originele lesmethoden die zijn team heeft ontwikkeld.

Erik Sjøholm
Erik Sjøholm is een onafhankelijke, nomadische singer-songwriter en verhalenverteller uit het Finse Ostrobothnia. Hij speelt op een Spaanse akoestische gitaar met nylon snaren en heeft een stem die wel wordt vergeleken met Ed Sheeran, Jack Johnson, Paul Simon en Jeff Buckley. In 2016 debuteerde Erik met 'Walkabout', een eclectisch album geïnspireerd op wereldmuziek met 20 muzikanten achter de microfoons. Bij het schrijven van zijn derde album kiest hij voor het andere uiterste: een man met een gitaar, diepe poëtische teksten en sterke melodieën.

Lees minder

Data en tijden

do 24 juni 2021 : vanaf 18:00
do 24 juni 2021 : vanaf 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader