DOOK - 101 jaar!

30 oktober, De Molenberg in DELFZIJL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op 12 oktober 1921 is het Delfzijls Opera & Operette Koor opgericht. Vorig jaar bestond ons koor 100 jaar. Helaas hebben we dat toen niet op gepaste wijze kunnen vieren, maar gelukkig kunnen we dat op zondagmiddag 30 oktober goed maken. Onder leiding van onze bevlogen dirigent, Oleg Morozov nemen ...

Lees meer

Op 12 oktober 1921 is het Delfzijls Opera & Operette Koor opgericht. Vorig jaar bestond ons koor 100 jaar. Helaas hebben we dat toen niet op gepaste wijze kunnen vieren, maar gelukkig kunnen we dat op zondagmiddag 30 oktober goed maken.

Onder leiding van onze bevlogen dirigent, Oleg Morozov nemen wij u vanmiddag mee naar de wereld van opera, operette en musical. Laat u verrassen door een mooie selectie uit ons repertoire. Een goed feest vier je niet alleen, wij zijn dan ook verheugd dat we dit kunnen vieren met onze muzikale vrienden van de Magellan Singers, die u een mooie variatie van shanty’s en seasongs ten gehore zullen brengen. Ook het Gemengd Mannenkoor Garmerwolde zet vanmiddag zijn beste beentje voor met een gevarieerde selectie uit hun repertoire. Wij wensen u veel plezier bij deze muzikale viering van ons eeuwfeest.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 30 oktober 2022 : 14:30 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

De Molenberg
Molenberg 11
9934 CG DELFZIJL
0596 614000
www.demolenberg.nl
info@demolenberg.nl

€ 15,00