Dopelord

18 september, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Poolse band Dopelord komt18 september naar Iduna met hun duistere en psychedelische metal, met Ter Ziele als support. Traag, zwaar en massief. Drie woorden waarmee de Poolse band Dopelord omschreven kan worden. De fraaie duistere doom riffs zijn doorspekt met psychedelische elementen. Allemaal u...

Lees meer

De Poolse band Dopelord komt18 september naar Iduna met hun duistere en psychedelische metal, met Ter Ziele als support.

Traag, zwaar en massief. Drie woorden waarmee de Poolse band Dopelord omschreven kan worden. De fraaie duistere doom riffs zijn doorspekt met psychedelische elementen. Allemaal uiterst effectief en moddervet ten gehore gebracht. Geïnspireerd door klassieke films, psychedelische rock en proto metal uit de 70s, magische kruiden en occulte films, weet Dopelord het beste van Black Sabbath en Pentagram te matchen met hedendaagse helden als Sleep en Electric Wizard. Oftewel “tune low, play slow” en laat je, al dan niet met enige groene stimulans, meevoeren in de zware riffs van Dopelord. Dat de band de afgelopen jaren niet stil heeft gezeten bewijzen het in 2020 uitgebrachte album ‘Sign of the Devil’ en de recentelijk nog uitgebrachte EP ‘Reality Dagger’. Twee moddervette releases die elke Sabbath fan hart sneller zal doen kloppen.

Support:
Ter Ziele is een nieuwe doom band uit Friesland bestaande uit (ex-) leden van o.a. Super Star Gods, Ganos Lal, 13 Steps en Deadspeak. De diverse muzikale achtergronden, van shockrock via hardcore naar death metal, van de individuele bandleden komen harmonieus samen in een zwaarmoedige en duistere mix van doom, sludge en postmetal die perfect aansluit bij liefhebbers van bands als Yob, Ufomammut, Amenra, Cult Of Luna en Sumac . Voor 2021 staat het uitbrengen van de eerste muziek in de planning.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 september 2021 : 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 13.00 € 11.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 13,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader