Dorpshuissessies: Just Practice, CYNN en Small Town Bandits

21 mei, Dorpshuis De Leeuw in GARMERWOLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dorpshuissessies: gratis avond in Dorpshuis Garmerwolde met drie bands - Just Practice, CYNN en Small Town Bandits. Goed nieuws, er komt weer een Dorpshuissessies-avond. In het dorpshuis van Garmerwolde zal op zaterdag 21 mei de tweede van een serie van vier geplande avonden dit jaar plaatsvinden. ...

Lees meer

Dorpshuissessies: gratis avond in Dorpshuis Garmerwolde met drie bands - Just Practice, CYNN en Small Town Bandits.

Goed nieuws, er komt weer een Dorpshuissessies-avond. In het dorpshuis van Garmerwolde zal op zaterdag 21 mei de tweede van een serie van vier geplande avonden dit jaar plaatsvinden. Als vanouds met drie bands, de toegang is gratis.

De bands
De avond begint om half negen met een optreden van Just Practice, een nieuwe band met wortels in Garmerwolde. Hoewel ze individueel al jaren muzikaal actief zijn, wordt dit hun podiumdebuut. Met z’n zevenen spelen ze bekende en onbekende covers - van Beth Hart, K's Choice, Pink en The Cranberries om er maar een paar te noemen. Covers met een hoog verrassingselement, want hun muziek is nét zo divers als de karakters van de muzikanten.

Dan is er CYNN: een van de finalisten van de Grote Prijs van Nederland dit jaar. Cynthia Weiss, de vrouw achter CYNN, speelt alternatieve Synth pop - denk aan The xx, Tame Impala en Sue The Night - met drumpads en gitaren.

De hoofdattractie van de avond: Small Town Bandits. Een band uit Groningen en de bekendste van de drie. Opgericht in 2016. Ze haalden in 2018 de Grote Prijs van Nederland en werden opgepikt door Radio 2 en 3FM. Sindsdien speelden ze in het voorprogramma van artiesten als Ruben Hein, Jeremy Loops, Vanderlinde, Jaimi Faulkner en de Dutch Eagles. Aan de vooravond van een nieuwe plaat en tour gaan ze nieuwe dingen uitproberen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : 20:00 - 24:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Dorpshuis De Leeuw
Oude Rijksweg 6
9798 PA GARMERWOLDE
www.dorpshuisdeleeuw.nl

gratis