geannuleerd

Douglas Firs

20 mei, Café De Amer in AMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vrijdag 20 mei 2022 Douglas Firs Cultureel Café De Amer in Amen Aanvang: 20.00 uur Entree: € 25,00 incl. 2 consumpties De band uit Gent rond singer-songwriter Gertjan van Hellemont is terug in Amen, met onder de arm het nieuwe album ‘Heart Of A Mother’. Het is het product van een heftige periode ...

Lees meer

Vrijdag 20 mei 2022
Douglas Firs
Cultureel Café De Amer in Amen
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 25,00 incl. 2 consumpties

De band uit Gent rond singer-songwriter Gertjan van Hellemont is terug in Amen, met onder de arm het nieuwe album ‘Heart Of A Mother’. Het is het product van een heftige periode in het leven van de singer-songwriter. Heen en weer geslingerd tussen verdriet en blijdschap trok Gertjan naar zijn zolderstudio en begon te schrijven aan het nieuwe album. “Volgens mij bestaat er geen krachtiger beeld in deze wereld, er bestaat niets waar meer liefde doorheen stroomt”, zegt Gertjan over de titel van zijn vierde album. "Ik heb dat gevoeld bij mijn eigen moeder, maar ook bij mijn vriendin die op het punt stond zelf moeder te worden. Mijn hoop is dat mensen die liefde zullen horen en voelen in deze songs."
Reserveren
Beide concerten duren ongeveer anderhalf uur en er is één pauze. Een kaartje kost € 25 en is inclusief twee consumpties (koffie/thee vooraf; fris, pils of wijn in de pauze). Je kunt reserveren via het formulier op onze website: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren.

Lees minder

Data en tijden

vr 20 mei 2022 : 20:00 - 22:30

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

Toelichting: incl. 2 consumpties.

Waar is het?

Café De Amer
Amen 20
9446 PC AMEN
0592 389271
www.cafedeamer.nl
de.amer@planet.nl

€ 25,00