Douglas Firs

19 november, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Voor veel mensen was 2020 een bizar jaar, voor de Gentse singer-songwriter Douglas Firs was het een emotionele rollercoaster. Binnen één week hoorde hij dat hij zelf vader zou worden, maar ook dat zijn moeder ongeneeslijk ziek was en snel zou komen te overlijden. Kort na het overlijden van zijn moed...

Lees meer

Voor veel mensen was 2020 een bizar jaar, voor de Gentse singer-songwriter Douglas Firs was het een emotionele rollercoaster. Binnen één week hoorde hij dat hij zelf vader zou worden, maar ook dat zijn moeder ongeneeslijk ziek was en snel zou komen te overlijden. Kort na het overlijden van zijn moeder overleed zijn grootmoeder aan de gevolgen van corona. Heen en weer geslingerd tussen verdriet en blijdschap trok Gertjan Van Hellemont naar zijn zolderstudio en begon te schrijven aan wat ‘Heart Of A Mother’ zou worden, het nieuwe Douglas Firs album. In november dit jaar brengt hij zijn nieuwe album ten gehore bij ons in de bovenzaal.

In 2012 bracht Douglas Firs zijn debuutalbum ‘Shimmer And Glow’ uit, waarna hij met zijn band meerdere shows in Europa verzorgde. Er volgden nog twee studioalbums, uitgegeven onder het Nederlandse label Excelsior Recordings. Naast de combinatie van hartverscheurende melodieën en rauwe rootsrock maakt Douglas Firs in zijn laatste werk ook ruimte voor soundscapes en synthesizers. Vorig jaar bracht hij de prachtige single ‘What If I Can’ uit, als voorproefje voor zijn nieuwe plaat. Dit jaar voegde hij daar ‘One Day’ aan toe en maakte hij bekend dat het album ‘Heart Of A Mother’ op 21 augustus uitkomt.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 19 november 2021 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.00 € 12.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 12,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader