geannuleerd

Douwe Bob

28 oktober, Theater DNK in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Singer-songwriter; pop, americana. Douwe Bob is een stadsjongen en natuurmens, een womanizer en een romanticus, een dichter en een rock-‘n-roller, een lefgozer en een bohemien, een charmeur en een nachtbraker, een melancholicus en een feestbeest… en dat allemaal verenigd in één persoon. Douwe Bob i...

Lees meer

Singer-songwriter; pop, americana.

Douwe Bob is een stadsjongen en natuurmens, een womanizer en een romanticus, een dichter en een rock-‘n-roller, een lefgozer en een bohemien, een charmeur en een nachtbraker, een melancholicus en een feestbeest… en dat allemaal verenigd in één persoon. Douwe Bob is een wandelende collectie tegenstellingen.

Tijdens deze theatertour gaat Douwe terug naar de basis en zoekt hij de intimiteit op met zijn toeschouwers. Kleine setting, grote liedjes! Daarbij kan hij inmiddels putten uit alweer vier albums met elk hun eigen verhaal en herinneringen. Maak op deze manier kennis met nog meer kanten van de bijzondere liedjesschrijver en muzikant die Douwe is.

Douwe Bob won De Beste Singer-songwriter van Nederland, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisiesongfestival en werd drie keer onderscheiden met een Edison.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 28 oktober 2021 : 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 27.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Theater DNK
Weiersstraat 1
9401 ET ASSEN
088 0128888
www.dnk.nl
info@dnk.nl

€ 27,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader