Downtown Café: Them Dirty Dimes

27 mei, Tromptheater in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Downtown Café met Them Dirty Dimes, Old-fashioned jazz, blues en gypsy. Old-fashioned jazz, blues en gypsy… Deze Groningers halen hun inspiratie van vóór de oorlog, en mengen dat met moderne invloeden. Them Dirty Dimes; swingend, nostalgisch en altijd verrassend. “Ze maakten allebei muziek, gingen ...

Lees meer

Downtown Café met Them Dirty Dimes, Old-fashioned jazz, blues en gypsy.

Old-fashioned jazz, blues en gypsy… Deze Groningers halen hun inspiratie van vóór de oorlog, en mengen dat met moderne invloeden. Them Dirty Dimes; swingend, nostalgisch en altijd verrassend.
“Ze maakten allebei muziek, gingen naar dezelfde scholen en studeerden in dezelfde stad. Toch had het heel wat jaren nodig voordat de liefde voor jaren ’20 muziek zanger/gitarist Gijs de Groot en songwriter/gitarist Johan Stolk bij elkaar bracht. Zodra ze elkaar eenmaal hadden gevonden was het raak: binnen minder dan een jaar hadden ze met het Groningse Them Dirty Dimes een album aan nummers, en speelden ze kleine zaal Oosterpoort en main stage Patronaat plat.
Drummer Wessel de Vries en contrabassist Anne de Vries zijn de motor, trompettist Joas Zuur brengt de nummers naar een hoger niveau. De gevarieerde set schiet van New Orleans swing naar late night jazz en van gypsy naar blues, maar door de pakkende stem en de details altijd direct herkenbaar als Them Dirty Dimes.
Downtown Café is een reeks concerten met diner. Ook dit voorjaar krijg je een fijn concert en een drie gangen diner voorgeschoteld bij ons in het prachtige kerkje van het Tromptheater in Leeuwarden.

Eten Wat De Pot Schaft à € 11,00. Je eet dan hetzelfde als de crew en de band!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 27 mei 2022 : 18:00 - 22:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 34.00 € 34.00

Voorverkoop: Kattencafé PoesPas, Noordvliet 11, 8921 GD Leeuwarden.

Waar is het?

Tromptheater
Noordvliet 11
8921 GD LEEUWARDEN
058 3030128
www.tromptheater.nl
tromptheater@rondomzorg.nl

€ 34,00