Drents-Friese Wold Wandeltocht

4 december, Hotel Villa Nova in ZORGVLIED

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

FLAL-wandeltocht van 25 of 35 km. De Drents-Friese wandeltocht van de FLAL gaat door de Drentse gemeente Westerveld en de Friese gemeente Weststellingwerf en door en langs de dorpen, buurtschappen Zorgvlied, Vledderveen, Oosterstreek en Boijl. De 35 km wandelaars gaan ook nog via Vledder, Frederi...

Lees meer

FLAL-wandeltocht van 25 of 35 km.

De Drents-Friese wandeltocht van de FLAL gaat door de Drentse gemeente Westerveld en de Friese gemeente Weststellingwerf en door en langs de dorpen, buurtschappen Zorgvlied, Vledderveen, Oosterstreek en Boijl.

De 35 km wandelaars gaan ook nog via Vledder, Frederiksoord en Wilhelminaoord.

Het Drents-Friese Wold en en de overige natuurgebieden waar de wandeling doorheen loopt worden beheerd door Staatsbosbeheer, Het Drents Landschap en de Maatschappij van Weldadigheid. Staatsbosbeheer is hoofdzakelijk bezig met natuurbeheer, terwijl Het Drents Landschap zich ook richt op het behoud van het oude cultuurlandschap, oude gewassen, fauna, landgoederen en oude gebouwen.

De Maatschappij van Weldadigheid is opgericht in 1818 en heeft een zeer bepalende op het landschap, de structuren zijn nog duidelijk herkenbaar in de bebouwing en rechte wegen en kavels. Verder mogen de wandelaars ook nog over het particulier terrein van het biologische melkveebedrijf van mts Schelhaas/Valkenhoef. Al met al een wandeling door een landschap/regio met een grote cultuur historische waarde.

Inschrijftijd 35 km 8.30-9.00 u en 25 km 9.00-10.00 u.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 4 december 2021 : 8:30 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 6.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Hotel Villa Nova
Dorpsstraat 38
8437 PB ZORGVLIED

€ 6,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader