Drents Kamerkoor (DKK) - Weary Waiting World

18 december, Pancratiuskerk in DIEVER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

“Above the weary waiting world, there breaks a sound of joyous bells” Een kerstlied van Kim André Arnesen. The weary world, onze zorgelijke wereld waarin we steeds wachten op goede ontwikkelingen, op rust, op vrede. Wij willen in ieder geval even wat licht brengen met een mooi kerstconcert. Missch...

Lees meer

“Above the weary waiting world, there breaks a sound of joyous bells”

Een kerstlied van Kim André Arnesen. The weary world, onze zorgelijke wereld waarin we steeds wachten op goede ontwikkelingen, op rust, op vrede.

Wij willen in ieder geval even wat licht brengen met een mooi kerstconcert. Misschien niet met “joyous bells”, maar toch zeker met prachtige muziek. De concerten worden weer gevarieerd van opbouw. Dick Dijk heeft muziek uitgezocht van laat middeleeuws tot hedendaags.

We beginnen in het eind van de 16e eeuw, met Michael Praetorius en Jacob Handl. Daarna komt Mozart. En we eindigen met hedendaagse componisten als Allan Bullard en Kim Arnesen. De composities variëren van stemmig en ingetogen tot vrolijk en uitbundig! En natuurlijk kunt u net als andere jaren (met ons) genieten van verrassende instrumentale intermezzo’s door onze vaste pianist Jan de Roos, die het koor in aantal stukken ook begeleidt.

De muzikale leiding is in de vertrouwde handen van Dick Dijk.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 18 december 2022 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50
Kinderen : Gratis (t/m 17 jaar)

Voorverkoop: reserveren via www.drentskamerkoor.nl.

Waar is het?

Pancratiuskerk
Hoofdstraat 45
7981 AD DIEVER

€ 17,50