Drentsch Peil XL: Marit Nygård, Anousha en Jetlag Jenny

25 juni, Podium34 (in Willibrord Kerk) in BORGER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zaterdag 18 juni ging van start Drentsch Peil XL met de eerste peilsessie in Podium34, het nieuwe podium van Stichting The Bake Shop. Deze week vindt op dezelfde locatie de tweede peilsessie plaats op 25 juni. Ook dit jaar bevat de selectie weer bijzondere acts die gedurende het traject door verschi...

Lees meer

Zaterdag 18 juni ging van start Drentsch Peil XL met de eerste peilsessie in Podium34, het nieuwe podium van Stichting The Bake Shop. Deze week vindt op dezelfde locatie de tweede peilsessie plaats op 25 juni. Ook dit jaar bevat de selectie weer bijzondere acts die gedurende het traject door verschillende steden in Drenthe reizen.

Drentsch Peil XL 2022 is van start gegaan voor 6 Drentse acts, namelijk Suzie-Gill, Ça va bien, Kidd Nebula, Marit Nygård, Anousha en Jetlag Jenny. De selectie van 2022 bevat wederom veel talent, maar ook veel variatie in stijl en genre. Op 25 juni vind laatste peilsessies plaats in Podium34 in Borger, het nieuwe podium van Stichting The Bake Shop. De peilsessies zijn toegankelijk voor publiek en gratis te bezoeken. Tijdens de peilsessies spelen de acts en krijgen ze achteraf feedback op hun show, op deze manier worden de acts geholpen in hun ontwikkeling.

Peilsessie 2 – 25 juni
Podium34 – hoofdstraat 34, Borger
20:00 Marit Nygård
21:00 Anousha
22:00 Jetlag Jenny

Drentsch Peil XL biedt veelbelovende acts in allerlei verschillende genres de gelegenheid om hun talent verder te ontwikkelen. In september worden de showcases gespeeld in Emmen en Borger. De meest indrukwekkende act wordt tot slot uitgenodigd voor Hit the North en speelt via dit talentontwikkelingstraject op onder andere Eurosonic en diverse andere festivals. Eerdere deelnemers waren Hannah Mae, Isa Zwart, The Heck, TAMAR, Danytha, Seb Zukini, Traversus en nog vele anderen.

Voor meer informatie: https://drentschpeilxl.nl/

Drentsch Peil XL is een product van Stichting The Bake Shop en Stichting Kunst & Cultuur. The Bake Shop organiseert met regelmaat avonden waar jong, Nederlands muziektalent centraal staat. Houd de website en socials in de gaten voor meet evenementen van The Bake Shop.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 juni 2022 : 19:30 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Podium34 (in Willibrord Kerk)
Hoofdstraat 34
9531 AG BORGER