Droom Groot

2 juli, Posthuis Theater in HEERENVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Auteur en presentatrice Eva Jinek is te gast in het Posthuis Theater in Heerenveen. Ze gaat het gesprek aan over haar boek Droom groot, een serie bijzondere interviews met vrouwen die Jinek bewondert en als rolmodel ziet. “Wij hebben Eva uitgenodigd om over haar boek te praten en zijn ontzettend bl...

Lees meer

Auteur en presentatrice Eva Jinek is te gast in het Posthuis Theater in Heerenveen. Ze gaat het gesprek aan over haar boek Droom groot, een serie bijzondere interviews
met vrouwen die Jinek bewondert en als rolmodel ziet.

“Wij hebben Eva uitgenodigd om over haar boek te praten en zijn ontzettend blij dat ze op onze uitnodiging is ingegaan. We hebben in de afgelopen 4 jaar dat het Els Borst Netwerk Fryslân bestaat, gemerkt hoe belangrijk rolmodellen zijn, niet alleen in de politiek maar ook daarbuiten. Eva is zo’n rolmodel en we zijn dus enorm vereerd dat ze naar Heerenveen komt” aldus Nicky Kruizinga Hylkema, voorzitter Els Borst Netwerk Fryslân.

In het Posthuis Theater gaat programmeur Cecile Steenwijk van Bibliotheken Mar en Fean met Jinek in gesprek over het ontstaan van dit boek. Vervolgens is er een signeersessie en worden de bezoekers uitgenodigd om elkaar onder het genot van een lunch te ontmoeten. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden maar aanmelden is in wel noodzakelijk. Dit kan door een mailtje te sturen naar ebn@d66friesland.nl.
 
Jinek sprak voor haar boek met mensen die ze als voorbeeld ziet en waar ze tegen opkijkt, die uitzonderlijk presteren en die bereid zijn om te vertellen welke strijd daaraan vooraf ging. Portretten van bekende en minder bekende mensen zoals Carry Knoops, Naz Kawan, Merel Westrik, Angela Maas, Rianne Letschert en Eva's moeder Radana. Eén ding hebben ze gemeen: de onbreekbaarheid van hun wil. Dit boek viert de kracht van hun doorzettingsvermogen.

Dit evenement is een initiatief van het Els Borst Netwerk Fryslân en Bibliotheken Mar en Fean en wordt mede mogelijk gemaakt door de Heerenveense afdelingen van de PvdA, GroenLinks, D66 en Heerenveen Lokaal.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bmf.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

za 2 juli 2022 : vanaf 11:00

Waar is het?

Posthuis Theater
Fok 78
8441 BR HEERENVEEN
0513 619494
www.posthuistheater.nl
info@posthuistheater.nl