Duda Paiva Company - Bruce Marie

3 december, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Komedie met scherpe dialogen en gewaagde choreografieën. Wat als je van je lichamelijke beperkingen af zou kunnen komen door een kleine digitale ingreep? Zou je dan nog menselijk zijn? In zijn nieuwe solo duikt Duda Paiva in het transhumanisme, dat niet het eeuwige leven, maar wel een leven zonder ...

Lees meer

Komedie met scherpe dialogen en gewaagde choreografieën.

Wat als je van je lichamelijke beperkingen af zou kunnen komen door een kleine digitale ingreep? Zou je dan nog menselijk zijn? In zijn nieuwe solo duikt Duda Paiva in het transhumanisme, dat niet het eeuwige leven, maar wel een leven zonder beperkingen nastreeft.

In Bruce Marie verdringt de massa zich voor het laboratorium waar de chip te krijgen is om bij de 0,00000001 % van de bevolking te horen die in aanmerking komt. Binnen bevindt zich Bruce, een gespleten persoonlijkheid met een lichaam dat niet meer wil, een aap die al een chip heeft en een cynische hond die alleen nog maar in een digitale 3D-wereld lijkt te kunnen leven. Bruce Marie gaat over verval en kwetsbaarheid in tijden waarin alles te beïnvloeden lijkt, als je de middelen hebt.

Een komedie met scherpe dialogen en gewaagde choreografieën tussen speler en poppen, waarin Paiva alle facetten van zijn enorme talent laat zien.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 3 december 2022 : 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 20.00
CJP : € 17.50

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl