Duncan Laurence

7 november, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Winnaar Songfestival klaar om opnieuw de wereld te veroveren. De Nederlandse singer-songwriter Duncan Laurence vertegenwoordigde Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in 2019. Met het nummer ‘Arcade’ werd Duncan winnaar wat vervolgens uitgegroeide tot een ware wereldhit met meer dan 1 miljard...

Lees meer

Winnaar Songfestival klaar om opnieuw de wereld te veroveren.

De Nederlandse singer-songwriter Duncan Laurence vertegenwoordigde Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in 2019. Met het nummer ‘Arcade’ werd Duncan winnaar wat vervolgens uitgegroeide tot een ware wereldhit met meer dan 1 miljard streams en meerdere mijlpalen. Het nummer behaalde een gouden status in Amerika, een plek in de Billboard Top 100 en werd middels zijn optredens in de spotlight gezet tijdens de Amerikaanse Today Show en The Ellen DeGeneres Show.

In 2020 verscheen het album Small Town Boy; Duncans debuutalbum met verhalende nummers gebaseerd op zijn leven. Na een uitverkochte clubtour in Nederland (waaronder Grote zaal Paradiso en de Ronda van TivoliVredenburg), zijn allereerste EU tour en succesvolle optredens op Eurosonic, Pinkpop en Vrienden Van Amstel Live kan Duncan terugkijken op geweldige successen. De aankomende periode zal hij dit voortzetten met een deluxe versie van zijn album Small Town Boy en zijn internationale tour.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 7 november 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 23.10

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 23,10

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader