Duo Dyade

3 juni, It Breahûs in BALK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het harpisten duo DuoDyade spelen werken van Spaanse en Franse impressionistische componisten. Colet Nierop en Marije Vijselaar willen als harpduo het publiek kennis laten maken met de grootsheid en rijkdom aan klankkleuren van de harp en daarmee duidelijk maken dat de harp meer is dan louter een b...

Lees meer

Het harpisten duo DuoDyade spelen werken van Spaanse en Franse impressionistische componisten.

Colet Nierop en Marije Vijselaar willen als harpduo het publiek kennis laten maken met de grootsheid en rijkdom aan klankkleuren van de harp en daarmee duidelijk maken dat de harp meer is dan louter een begeleidingsinstrument dat bij velen vooral bekend is als dat instrument dat zo nu en dan heel even solistisch te horen is in het orkest.
Zowel de pedaalharp als de Keltische harp worden ingezet om een programma genaamd ‘Sketches of Spain & French Impressions’ te brengen. Denk daarbij aan delen uit Carmen van Bizet en Ma mere l’Oye van Ravel. Maar ook Tournier, Albeniz, Andrès en Granados komen langs.

De concerten zijn vrij toegankelijk, maar er wordt van uitgegaan dat de bezoekers wel een financiële bijdrage van ongeveer €7,50 pp in de collecteschaal deponeren.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 3 juni 2022 : 20:30 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

It Breahûs
Van Swinderenstraat 6
8561 AP BALK

gratis