Duo Huijnen en Hopman

2 oktober, Protestantse Kerk in OOSTWOLD (OLDAMBT)

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cécile Huijnen speelt viool en Marieke Hopman accordeon, een bijzondere combinatie die we zelden horen. Het concert was eerder gepland op 9 januari, maar kon toen niet doorgaan in verband met de corona situatie. Het duo speelt deze middag diverse werken van verschillende componisten en diverse genr...

Lees meer

Cécile Huijnen speelt viool en Marieke Hopman accordeon, een bijzondere combinatie die we zelden horen. Het concert was eerder gepland op 9 januari, maar kon toen niet doorgaan in verband met de corona situatie.

Het duo speelt deze middag diverse werken van verschillende componisten en diverse genres. Muziek van Bela Bartok – Roemeense dansen, Gerorge Gershwin – Summertime, Astor Piazolla – Café 1930, Igor Stravinski – Chanson en Tango, Zoltan Kodaly – Three Hungarian Dances en verder muziek van Chiel Meijering, Ernest Bloch en Antonin Dvorak. Een afwisselend en zeer gevarieerd programma.

Het duo Huijnen en Hopman is actief sinds 2012.
Cécile Huijnen is hiernaast concertmeester bij Phion, het voormalig Gelders Orkest. Verder speelt zij als gast-concertmeester bij onder andere het Radio Filharmonisch Orkest, het Residentie Orkest, het Nederlands Philharmonisch Orkest en diverse anderen. Ze werkte samen met dirigenten als o.a. Jaap van Zweden en Valeri Gergiev. Marieke Hopman behoort tot de top accordeonisten van Nederland. Ze speelde o.a. met het Koninklijk Concertgebouw Orkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Met componist Mauricio Kagel voerde ze diens beroemde Tango Alemán uit in Paleis Noordeinde.

Verder speelt ze in diverse theatergezelschappen. Kortom een duo met een zeer hoog muzikaal niveau. Tijdens het concert is er geen pauze, maar na afloop kunt u onder het genot van koffie, thee of een drankje napraten met de muzikanten en anderen. Ook zijn er cd’s te koop van het duo.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 2 oktober 2022 : 15:00 - 16:15

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00

Voorverkoop: dreweljan@gmail.com, 06-12860823.

Waar is het?

Protestantse Kerk
Goldhoorn 8
9682 XN OOSTWOLD (OLDAMBT)

€ 15,00