Duo Silencio

9 september, It Breahûs in BALK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Duo Silencio speelt liederen zoals we ze nog nooit gehoord hebben. “Woorden schieten tekort...” Zo heet het programma waarin saxofonist Christiaan van der Weij en pianiste Natalja Korobanjko gevoelens en gedachten gaan overbrengen die het gesproken woord overstijgen. Geïnspireerd door wat Felix...

Lees meer

Het Duo Silencio speelt liederen zoals we ze nog nooit gehoord hebben.

“Woorden schieten tekort...” Zo heet het programma waarin saxofonist Christiaan van der Weij en pianiste Natalja Korobanjko gevoelens en gedachten gaan overbrengen die het gesproken woord overstijgen. Geïnspireerd door wat Felix Mendelssohn aan een vriend schreef: “Mensen klagen vaak dat muziek zo dubbelzinnig is, maar dat woorden door iedereen begrepen worden. Bij mij is het precies omgekeerd. Woorden lijken mij zo dubbelzinnig, zo vaag, zo gemakkelijk te misvatten in vergelijking met echte muziek, die de ziel met duizend dingen beter dan woorden vult.”

Kortom, in dit programma laten pianiste Natalja Korobanjko en saxofonist Christiaan van der Weij het geschreven woord voor wat het is en spelen ze liederen voor ons zoals we ze nog nooit gehoord hebben.

De concerten zijn vrij toegankelijk, maar er wordt van uitgegaan dat de bezoekers wel een financiële bijdrage van ongeveer €7,50 pp in de collecteschaal deponeren.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 9 september 2022 : 20:30 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

It Breahûs
Van Swinderenstraat 6
8561 AP BALK

gratis