Duurzaamheidsmarkt

11 juni, De Olde Bieb in HOOGERSMILDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Duurzaamheidsmarkt: Wil u meer weten over zonnepanelen, warmtepompen, HR +++glas, ledverlichting, elektrische auto dan bent u aan het juiste adres. Duurzaamheidsmarkt in Hoogersmilde 11 juni 2002 vanaf 10.30 uur tot 15.30 uur Duurzaamheid en energie besparen is tegenwoordig een veelbesp...

Lees meer

Duurzaamheidsmarkt: Wil u meer weten over zonnepanelen, warmtepompen, HR +++glas, ledverlichting, elektrische auto dan bent u aan het juiste adres.

Duurzaamheidsmarkt in Hoogersmilde

11 juni 2002 vanaf 10.30 uur tot 15.30 uur

Duurzaamheid en energie besparen is tegenwoordig een veelbesproken item. Dorpsbelangen Hoogersmilde organiseert daarom op 11 juni 2022 vanaf 10.30 uur tot 15.30 uur een duurzaamheidsmarkt met veel informatie over energiebesparing en duurzaamheid. Op parkeerplaats bij de Olde Bieb (Sporthal)

Wil u meer weten over zonnepanelen, warmtepompen, HR +++glas, ledverlichting, elektrische auto of fiets dan bent u dan op deze markt op het juiste adres. Maar ook de afvalscheiding, Teff meel voor pannenkoeken, het zonnepark info, Heppie uit Smilde en team gezond in Midden-Drenthe zijn van de partij. Kortom het is zeker een bezoek waard, er is voor ieder wel iets interessants en er is ook van alles te doen.

Verder zijn er mensen uit de politiek aanwezig om mee in gesprek te gaan en de gemeente Midden-Drenthe is aanwezig voor voorlichting over regelgeving en subsidieverstrekking.

Daarnaast willen we graag een veiling houden van belangeloos ingebrachte goederen die dan bij opbod verkocht worden en waarvan de volledige opbrengst naar de voedselbank Midden-Drenthe gaat. Dus mensen kijk eens of u nog iets goeds heeft wat we kunnen veilen.

Het Rad van avontuur zal ook een aantal keren draaien.

Verder is Jeugdwerk en Welzijn zijn ook aanwezig en mag men ook eigen 2e leven spulletjes verkopen. Er is te veel om op te noemen, langskomen dat is het beste wat u kunt doen.

Inlichtingen en aanmelden voor inbreng:
A Pieters hetblauwemeer@hetnet.nl 0618634785
B Warries berthawarries948@gmail.com 0682589180
M van der Velde velde1615@gmail.com 0650272936

Lees minder

Links

Data en tijden

za 11 juni 2022 : 10:30 - 15:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

De Olde Bieb
Sportlaan 2
9423 PV HOOGERSMILDE

gratis