Duurzame Kerstmarkt

10 december, Leer-werkbedrijf De Weide Blik in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Duurzame Kerstmarkt vol kleur en gezelligheid. Creatieve en duurzame ondernemers. Kinderen kunnen aan de slag: wol vilten en kerstster versieren. Een gezellige Kerstmarkt in Hoogkerk met diverse kramen van duurzame ondernemers! Het bruist van gezelligheid met een rijk aanbod. Zoals producten van ha...

Lees meer

Duurzame Kerstmarkt vol kleur en gezelligheid. Creatieve en duurzame ondernemers. Kinderen kunnen aan de slag: wol vilten en kerstster versieren.

Een gezellige Kerstmarkt in Hoogkerk met diverse kramen van duurzame ondernemers! Het bruist van gezelligheid met een rijk aanbod. Zoals producten van handgeschept papier, handgemaakte zeep, wol gevilte sterren en poppetjes, handgemaakte kaarsen, klein glaswerk, kunst, kransen, thee, sterren, bijzondere kussens en keramiek. En ook bio dynamische kaas, yoghurt, kwark, groente. Om 14:00 uur presentatie bio dynamisch imkeren.
De markt vindt plaats op leer-werkbedrijf De Weide Blik. Hier werken en leren inwoners in een kleinschalige, sociale setting met een hupvraag of beperking waar zij toekomst leren zien, zich sociaal ontwikkelen en eigenwaarde leren opbouwen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 december 2022 : 12:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Leer-werkbedrijf De Weide Blik
Leegeweg 6
9745 CP GRONINGEN