Dzvinochok

28 oktober, Grote Kerk in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op vrijdag 28 oktober geeft het koor Dzvinochok uit Kiev een concert in de Grote Kerk in Veendam. De Werkgroep “Dzvinochok HS” is ontzettend blij dat het koor, ondanks de oorlog in Oekraïne, toch naar Nederland kan komen. Het koor Dzvinochok komt in een andere samenstelling dan andere jaren, dit...

Lees meer

Op vrijdag 28 oktober geeft het koor Dzvinochok uit Kiev een concert in de Grote Kerk in Veendam.

De Werkgroep “Dzvinochok HS” is ontzettend blij dat het koor, ondanks de oorlog in Oekraïne, toch naar Nederland kan komen. Het koor Dzvinochok komt in een andere samenstelling dan andere jaren, dit omdat de tenoren en bassen het land niet uit mogen of in het leger zijn opgenomen.

Het koor bestaat dit keer uit 20 jongens en 20 meiden - zangers, in de leeftijd van 10 tot 25 jaar. Een selectie van deze groep heeft in juli concerten gegeven in Leipzig en aansluitend concerten met de Rolling Stones in Wenen.

Op zaterdag 29 oktober geeft het koor een concert in de RK Kerk te Sappemeer. Op zondag 30 oktober is het koor te beluisteren tijdens een Eucharistieviering in de RK Kerk te Groningen (aanvang 11.00 uur) en tijdens een concert in de PKN Kerk te Farmsum (aanvang 14.30 uur). Na dit concert gaat het koor naar Utrecht, Leiden, Brielle en Rotterdam (Laurenskerk).

Voor het concert in Veendam wordt geen entree gevraagd. Na afloop van het concert is er een collecte bij de uitgang. De baten van het concert komen volledig ten goede aan Dzvinochok.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 28 oktober 2022 : 19:30 - 21:45

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: collecte bij de uitgang, de giften komen volledig ten goede aan Dzvinochok.

Waar is het?

Grote Kerk
J.G. Pinksterstraat 5
9641 AX VEENDAM

gratis