Easterfield Bluesband

26 november, Cultureel Centrum no 11 in VALTHERMOND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Easterfield is opgericht in de zomer van 2011 door Olaf de Groote (gitaar) en de neven Bram Goeree (zang) en Ruud Goeree (gitaar), na een jamsessie in de plaatselijke kroeg, waar de heren weleens samen spelen. Niet veel later maakte Maikel Tanger (drums) en Kris Tiemens (bas) de band compleet. Eas...

Lees meer

Easterfield is opgericht in de zomer van 2011 door Olaf de Groote (gitaar) en de neven Bram Goeree (zang) en Ruud Goeree (gitaar), na een jamsessie in de plaatselijke kroeg, waar de heren weleens samen spelen.

Niet veel later maakte Maikel Tanger (drums) en Kris Tiemens (bas) de band compleet. Easterfield, waarvan de leden voornamelijk uit Barger-Oosterveld komen, brengt pure, rauwe blues-rock! Met de combinatie van het warme en tegelijkertijd rauwe stemgeluid van de zanger, jankende en schreeuwende gitaarsolo’s met vlijmscherpe riffs, een groovende bas en strak drumwerk trakteert

Easterfield het publiek op een muzikale, opzwepende en energieke show! De passie van de heren en de onbedorven sfeer op het podium schetsen wat Easterfield wil bereiken….

Cuby door Easterfield
Na de pauze eert Easterfield, op geheel eigen wijze, de Nederlandse blues icoon Harry ‘Cuby’ Muskee in een 45 minuten durende show. Van Window Of My Eyes tot Just For Fun, alles komt aan bod in deze energieke, indringende en bovenal knallende tribute.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 26 november 2022 : 21:00 - 24:00

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

Waar is het?

Cultureel Centrum no 11
Zuiderdiep 505
7876 BE VALTHERMOND
www.ccno11.nl

€ 17,50