Echt wier!

19 maart, MFC It Harspit in OPPENHUIZEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Toneel door Jan Arendz en Marijke Geertsma. Als je lang bij elkaar bent, valt er weleens een stilte. Een stilte die misschien steeds langer duurt, omdat het meeste al is gezegd. Maar als de relatietherapeut wil, dat je elke dag een uurtje met elkaar praat, dan doe je dat, dan ga je er voor zitten....

Lees meer

Toneel door Jan Arendz en Marijke Geertsma.

Als je lang bij elkaar bent, valt er weleens een stilte. Een stilte die misschien steeds langer duurt, omdat het meeste al is gezegd.

Maar als de relatietherapeut wil, dat je elke dag een uurtje met elkaar praat, dan doe je dat, dan ga je er voor zitten.

Dan komen de verhalen, misschien wel geheimen, nog nooit eerder verteld. Dan blijkt, dat hoe lang je ook bij elkaar bent, nog steeds niet alles is gezegd.

Echt Wier! is een voorstelling over dagelijkse zaken, over praten en zwijgen, over trouw en eenzaamheid, over opruimen en bewaren, over slapen en wakker liggen, over weer en wind, over toen, over nu, over straks.

Jan Arendz en Marijke Geertsma verbreken de stilte, vertellen verhalen en spelen scènes, komisch en uit het leven gegrepen. Een nieuw oorspronkelijk Fries toneelstuk van Bonne Stienstra. Met als speciale gast Frâns Faber, tekenaar, illustrator en muzikant. In de regie van Bruun Kuijt.

Lees minder

Data en tijden

za 19 maart 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 20.50

Waar is het?

MFC It Harspit
P. Walmastrjitte 8a
8625 HE OPPENHUIZEN
0515 559666
www.itharspit.nl
evenementen@itharspit.nl

€ 20,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen