Economie van de Liefde (de gedeelde waarheid op tafel).

3 oktober, Wijkcentrum Angelslo in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Lezing door Mariska Appelman, opg. 0591 513355. Mariska is auteur van het boek ‘Economie van de Liefde’ waarin zij omschrijft hoe wij op een andere, meer duurzame manier kunnen samenleven. In een samenleving gestoeld op Liefde, transparantie en authenticiteit. Zij schrijft er niet alleen over, maar...

Lees meer

Lezing door Mariska Appelman, opg. 0591 513355.

Mariska is auteur van het boek ‘Economie van de Liefde’ waarin zij omschrijft hoe wij op een andere, meer duurzame manier kunnen samenleven. In een samenleving gestoeld op Liefde, transparantie en authenticiteit. Zij schrijft er niet alleen over, maar als makelaar van de samenleving en directeur van The Style Foundation, rolt zij het ook verder uit, de wereld in. Haar oplossing ligt in het bouwen van een holistische economie binnen een kleinschalige samenleving. Een creatie vanuit haar hart.

In het Keniaanse dorpje Oloirien bouwt ze met haar stichting ‘The Style Foundation’ aan een modelsamenleving. Met het dorp helpt zij de gemeenschap naar een rooskleurige toekomst en tegelijkertijd helpt zij de Masaai om hun cultuur te behouden.

Het is een zelfvoorzienende lokale economie, op basis van een coöperatief systeem. Er zijn geen eigendomsrechten, alleen gebruiksrechten.

Onze samenleving bevindt zich wereldwijd op een kantelpunt.

De houdbaarheidsdatum van oude patronen en inzichten is verlopen.

Mariska ontmoette diverse volkeren, culturen en verzamelde individuele meningen.

Juist die diversiteit, bevestigde haar overtuiging, dat wij allen één zijn. Dat alle meningen samen, de gedeelde waarheid vormen.

De opbrengsten van het boek: ‘Economie van de Liefde‘ worden via The Style Foundation aangewend om een economie van de Liefde, daadwerkelijk uit te rollen.

Aanmelden: 0591-513355 of ericenjohanna@gmail.com

Lees minder

Data en tijden

ma 3 oktober 2022 : 19:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Toelichting: incl. 2x koffie/thee, Gratis parkeren op Peyezerhof.

Waar is het?

Wijkcentrum Angelslo
Statenweg 107
7824 CW EMMEN

€ 15,00