Ed Struijlaart - Gitaarmannen 2: Eric Clapton Unplugged

10 december, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een ode aan Eric Clapton. Na het succes van Ed Struijlaart’s eerste theatertour Gitaarmannen, is het tijd voor het langverwachte vervolg. In Gitaarmannen 2 brengt Ed een muzikale ode aan het album Unplugged van Eric Clapton. Als tiener raakte Ed zijn interesse voor de gitaar kwijt. Bijna had hij d...

Lees meer

Een ode aan Eric Clapton.

Na het succes van Ed Struijlaart’s eerste theatertour Gitaarmannen, is het tijd voor het langverwachte vervolg. In Gitaarmannen 2 brengt Ed een muzikale ode aan het album Unplugged van Eric Clapton.

Als tiener raakte Ed zijn interesse voor de gitaar kwijt. Bijna had hij deze liefde zelfs opgegeven, totdat er een plaat uitkwam die alles veranderde: Eric Clapton - Unplugged. Het werd de meest legendarische MTV Unplugged sessie ooit waarvan het live-album 26 miljoen keer over de toonbank ging.

In 2022 is het exact 30 jaar geleden dat Clapton deze legendarische sessie voor 300 man publiek opnam in Bray Studio’s, net buiten Londen. Het was toen de zuurstof die Ed Struijlaarts gitaarvlam nodig had. Nadat Ed het iconische intro van Layla hoorde wist hij het zeker: “Ik ben een gitaarman.”

Na een periode waarin er bijna geen livemuziek meer mogelijk was, gaat hij terug naar zijn inspiratiebron. Geeft het hem weer nieuwe energie voor de komende 30 jaar?

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 december 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 24.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl