Een autismediagnose, waar past die in je leven?

11 oktober, Online stad Groningen in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een online interview met twee autistische volwassenen. Zij vertellen over hun ervaringen met hun eigen diagnose, aan de hand van stellingen. Ze geven inzicht in hoe zij met hun diagnose omgaan in het dagelijks leven. De luisteraar krijgt handvaten in de omgang met autistische volwassen. Het is mogel...

Lees meer

Een online interview met twee autistische volwassenen. Zij vertellen over hun ervaringen met hun eigen diagnose, aan de hand van stellingen. Ze geven inzicht in hoe zij met hun diagnose omgaan in het dagelijks leven. De luisteraar krijgt handvaten in de omgang met autistische volwassen. Het is mogelijk om van te voren een vraag in te sturen.

Nathalie (47) is parttime ondernemer. Ze geeft coaching en training aan volwassenen met autisme. Werkervaring in administratie, secretariële ondersteuning en klantenservice. Ze kreeg de diagnose autisme in 2012 en had daar moeite mee.

Peter (58) is kunsthistoricus, met werkervaring bij theatergezelschappen. Hij geeft presentaties over onder andere autisme en relaties. Hij kreeg zijn diagnose ASS in 2017 en was daar blij mee.

Lees minder

Links

Data en tijden

di 11 oktober 2022 : 20:00 - 20:45

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: een gift wordt op prijs gesteld.

Waar is het?

Online stad Groningen

9712 HP GRONINGEN

gratis