Een druppe zonneschijn

15 mei, Dorpskerk in GIETEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een programma met liederen voor het hart geschreven en uitgevoerd door Ien-ke Vos en Wim Opgelder (zang & piano) m.m.v. Joke Dorgelo (zang, fluit, melodica, klein slagwerk). De titel van het programma ‘Een druppel zonneschijn’ is afkomstig uit één van de liedteksten. De menselijke ziel is, als een ...

Lees meer

Een programma met liederen voor het hart geschreven en uitgevoerd door Ien-ke Vos en Wim Opgelder (zang & piano) m.m.v. Joke Dorgelo (zang, fluit, melodica, klein slagwerk).

De titel van het programma ‘Een druppel zonneschijn’ is afkomstig uit één van de liedteksten. De menselijke ziel is, als een druppel zonneschijn, onderdeel van een zee van oneindige liefde.

De liederen zijn bedoeld om mensen van deze tijd een hart onder de riem te steken en te bemoedigen. En ook om op te roepen tot leven vanuit licht en liefde.
De muziek is zeer divers: er zijn ballades, luisterliedjes en meditatieve liederen bij, maar ook volksliedachtige melodieën, swingende en vrolijke liedjes. In een aantal liederen wordt de mogelijkheid gegeven om mee te zingen.

De liederen die we op 15 mei a.s. ten gehore brengen in het presentatie-concert in Gieten zullen een plaats krijgen in samenkomsten (vieringen van Leven, Licht en Liefde) die we op korte termijn her en der in de regio gaan organiseren. Deze samenkomsten zullen worden gehouden op zondagmiddagen en op avonden door de week. Exacte informatie over data, plaats en tijd is binnenkort (o.a.) te vinden op www.lichtdenker.nl.

Deze samenkomsten bestaan uit drie delen:
* Samen zingen (zing je binnenste buiten - dat alleen al is helend!)
* Samen zingeven (op een bewustmakende manier nadenken over onderwerpen die met zingeving te maken hebben.)
* Samen zijn (vierend, met een geheel van liederen, handelingen, teksten, rust en stilte, raken we aan de kern van ons bestaan, en kunnen we ons opladen voor de komende periode.)

De samenkomsten die we voor ogen hebben zullen een spiritueel en religie-overstijgend karakter hebben. Het spreekt voor zich dat onze liederen daarop aansluiten.

We willen graag de samenkomsten die we gaan organiseren bij jullie onder de aandacht brengen. Daarom zetten we in met enkele presentatie-concerten.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 15 mei 2022 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00
Kinderen : Gratis

Waar is het?

Dorpskerk
Brink 8
9461 AS GIETEN

€ 10,00