Een vrouw blijft thuis

6 oktober, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Toneel door Ariane Schluter & Sophie van Winden. Bellevue Lunchtheater, het ‘toneelschrijfhuis’ van Theater Bellevue, ontwikkelt en presenteert al ruim dertig jaar nieuw Nederlandstalig toneelrepertoire en laat romanschrijver en journalist Nina Polak debuteren in het theater met ‘Een vrouw blijft t...

Lees meer

Toneel door Ariane Schluter & Sophie van Winden.

Bellevue Lunchtheater, het ‘toneelschrijfhuis’ van Theater Bellevue, ontwikkelt en presenteert al ruim dertig jaar nieuw Nederlandstalig toneelrepertoire en laat romanschrijver en journalist Nina Polak debuteren in het theater met ‘Een vrouw blijft thuis’.

Polak schreef het stuk speciaal voor de actrices Ariane Schluter en Sophie van Winden. Zij spelen een weduwe en haar stiefdochter, een familieband die, op een hoop clichés na, tot op heden maar weinig is belicht.

Daantje, een kunstenares met een ziekelijke angst voor middelmatigheid, doet een beroep op haar stiefmoeder Stien, een bekend psychotherapeut die voor de kost kijkt naar de pijn van anderen. De man van hun leven, respectievelijk vader en echtgenoot, is dood en zijn geliefde oude Volvo is de aanleiding voor hun ontmoeting. Ondanks hun goede band navigeren de twee in hun gesprek rond een generatiekloof en nemen ze elkaar de maat over liefde, seks, autonomie, ambitie én de man van wie ze afscheid hebben genomen.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 6 oktober 2021 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 21.00

Toelichting: incl. drankje.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl

€ 21,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader