Een zorg voor later

13 november, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Toneel door Yahya Gaier. ‘Een zorg voor later’ bestaat uit twee ontroerende en prikkelende verhalen over zorgen voor ouders en ouderen in onze snel veranderende samenleving. De monoloog ‘Yemma’, naar het bekroonde boek van Mohammed Benzakour, schetst een poëtisch beeld van een zoon van een Marokk...

Lees meer

Toneel door Yahya Gaier.

‘Een zorg voor later’ bestaat uit twee ontroerende en prikkelende verhalen over zorgen voor ouders en ouderen in onze snel veranderende samenleving.

De monoloog ‘Yemma’, naar het bekroonde boek van Mohammed Benzakour, schetst een poëtisch beeld van een zoon van een Marokkaanse moeder. Na een herseninfarct van zijn ‘yemma’, is hij ineens verzorger geworden en verdwaalt hij in het doolhof van Nederlandse ziekenhuizen, therapeuten en zorginstellingen die niet berekend zijn op patiënten met haar achtergrond.

In het hoopvolle ‘Mag ik je zoon noemen’ volgt documentairemaker Abdelkarim El-Fassi de 97-jarige mevrouw Mes en sociaal ondernemer Salim. Zij is een oer-Hollandse, levenslustige bejaarde die geen familie meer heeft en hij een eigenzinnige restauranthouder die het zorgsysteem probeert te veranderen door het zelf te doen. Ze bouwen een bijzondere vriendschap op. Zij laat hem dichterbij komen dan veel andere mensen in haar leven. Andersom wordt mevrouw Mes een soort moeder voor Salim.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 13 november 2021 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 21.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl

€ 21,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader