Eeuwe Zijlstra en Jan Vermaning

25 november, Grote Kerk in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Organist Eeuwe Zijlstra en trompettist Jan Vermaning verzorgen op vrijdag 25 november een concert in de Grote Kerk in Drachten. Het concert begint om 20.00 uur. De entreeprijs is 8 euro. Eeuwe Zijlstra heeft de opleidingen docerend musicus orgel (bachelor), uitvoerend musicus orgel (master) en kerk...

Lees meer

Organist Eeuwe Zijlstra en trompettist Jan Vermaning verzorgen op vrijdag 25 november een concert in de Grote Kerk in Drachten. Het concert begint om 20.00 uur. De entreeprijs is 8 euro.

Eeuwe Zijlstra heeft de opleidingen docerend musicus orgel (bachelor), uitvoerend musicus orgel (master) en kerkmuziek en koordirectie voltooid aan de conservatoria van Groningen, Alkmaar en Leeuwarden. Daarnaast volgde hij vele masterclasses. Zijlstra is organist in onder meer de Grote Kerk in Harlingen en in de Doopsgezinde kerk in Groningen. Ook is hij als organist werkzaam voor het Groninger Studenten Pastoraat in de Martinikerk en is hij de vaste bespeler van het orgel in de grote zaal van De Oosterpoort in Groningen.

Jan Vermaning studeerde trompet en orkestdirectie aan het conservatorium in Groningen. Hij is verbonden aan het Noord Nederlands Orkest. Met violiste Anita Jongerman heeft hij in 2007 het Nationaal Symfonisch Kamerorkest opgericht, waar hij sinds de oprichting chef-dirigent van is. Ook is hij initiator, artistiek leider en dirigent van het Frysk Blazers Ensemble en het Chamber Music Consort. Sinds 1996 organiseert hij onder de naam Op-Maat Cultuurpromotie en Impresariaat zeer uiteenlopende activiteiten op cultureel gebied.

Lees minder

Data en tijden

vr 25 november 2022 : 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 8.00

Waar is het?

Grote Kerk
Zuidkade 19
9203 CK DRACHTEN
www.pgdrachten.nl