Eeuwe Zijlstra

12 augustus, Grote Kerk in HARLINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Organist Eeuwe Zijlstra speelt in de Grote Kerk te Harlingen een programma met Franse orgelmuziek (Franck, Langlais, Pierné, Alain, enz.). Eeuwe Zijlstra is al meer dan 25 jaar organist van de Grote Kerk te Harlingen. Daarnaast is hij ook de vaste bespeler van het Flentrop-orgel van de Oosterpoort...

Lees meer

Organist Eeuwe Zijlstra speelt in de Grote Kerk te Harlingen een programma met Franse orgelmuziek (Franck, Langlais, Pierné, Alain, enz.).

Eeuwe Zijlstra is al meer dan 25 jaar organist van de Grote Kerk te Harlingen. Daarnaast is hij ook de vaste bespeler van het Flentrop-orgel van de Oosterpoort en de Doopsgezinde Kerk, beide te Groningen. Eeuwe concerteert veelvuldig in binnen- en buitenland. Daarnaast doet hij projecten met kinderen en is hij adviseur van de Kunstraad in Groningen. Zijn opleiding ontving hij bij organisten als Wim van Beek en Jos van der Kooy aan de conservatoria te Groningen en Alkmaar. Voor zijn concert te Harlingen heeft hij een programma samengesteld met Franse orgelmuziek. Hij speelt werken van C.Franck (Troisième Choral en Prélude, Fugue et Variation), Langlais, Guilmant, Gigout, Pierné, Alain en Messiaen.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 12 augustus 2022 : 20:00 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00
CJP : € 5.00

Waar is het?

Grote Kerk
Kerkpad 3
8861 ES HARLINGEN