Ego

30 oktober, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Mo Hersi zijn voorstelling EGO is als oudejaarsconference een combinatie van comedy, spoken-word en muziek. De eerste zwarte mannelijke comedian in Nederland met een oudejaarsconference is Mo Hersi uit Almere. Zijn voorstelling EGO is als oudejaarsconference een combinatie van comedy, spoken-word ...

Lees meer

Mo Hersi zijn voorstelling EGO is als oudejaarsconference een combinatie van comedy, spoken-word en muziek.

De eerste zwarte mannelijke comedian in Nederland met een oudejaarsconference is Mo Hersi uit Almere. Zijn voorstelling EGO is als oudejaarsconference een combinatie van comedy, spoken-word en muziek.

Als vluchteling kwam Mo in Almere in aanraking met de Nederlandse traditie van de oudejaarsconference en was direct fan van Youp van 't Hek. Vooral zijn 'freedom of speech' sprak hem aan. Van 't Hek plantte aanvankelijk het zaadje, maar sinds 2016 presenteert Hersi zich als 'inspirerend comedian' in vlogs (15.000 volgers) en met optredens. Tot nu toe is er geen zwarte mannelijke comedian geweest die een oudejaarsconference heeft gehouden. Mo Hersi kan en wil dan ook graag de eerste zijn, waarmee hij en passant ook de titel van zijn voorstelling EGO bevestigt. Met polarisatie, radicalisering, burgerschap en eigen culturele identiteit staan er veel spandraden strak in de samenleving, waarover je gemakkelijk struikelt. Maar ook op straat en in je directe omgeving is het lastig overeind te blijven. Zeker als je niet weerbaar bent tegen uitingen in de media en de politiek, Die ervaring deelt Mo Hersi maar hij heeft ook het recept daartegen. In de voorstelling EGO toont Hersi zich niet alleen de meest geslaagde vluchteling van Nederland; ook wil hij met een bevrijde stem en zijn 'kijk op het rijk' het maatschappelijk debat rond diversiteit aanzwengelen door het meer lucht, ruimte en inspiratie te geven.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 30 oktober 2021 : vanaf 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 18.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 18,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader