Electric Hollers

30 september, Het Podium in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Noord-Nederlandse blues-rocksensatie Electric Hollers blaast je weg met een muur van vintage-sound en energie! Welkom in de vervlogen tijden van zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo's. RISE Electric Hollers noems Led Zeppelin, Santana en Ten Years After als inspiratiebronnen voor hun...

Lees meer

De Noord-Nederlandse blues-rocksensatie Electric Hollers blaast je weg met een muur van vintage-sound en energie!
Welkom in de vervlogen tijden van zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo's.

RISE
Electric Hollers noems Led Zeppelin, Santana en Ten Years After als inspiratiebronnen voor hun muziek. In 2018 brachten ze hun debuut Rise uit, met lovende recensies en een overvolle concertagenda als gevolg. Zo speelde Electric Hollers in de finale van de Dutch Blues Challenge, als voorprogramma van Ten Years After en voor duizenden bezoekers op Waterpop in Wageningen.

ELECTRIC HOLLERS
Het tweede album Electric Hollers uit 2020 bevat een meer volwassend sound, maar klinkt nog altijd rauw en met een live-gevoel. Het coronavirus zette helaas een streep door de bijbehorende tour, maar de releaseshow in een nagenoeg uitverkocht Neushoorn in Leeuwarden werd nog wel gespeeld. In 2021 verscheen het live-album Live in Neushoorn naar aanleiding van deze show.

Electric Hollers bestaat uit Tim Birkenholz op gitaar en leadzang, Inge de Vries op basgitaar en backing vocals en Max Mollema op drums en backingvocals.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 30 september 2022 : vanaf 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

Waar is het?

Het Podium
Schutstraat 43
7907 CA HOOGEVEEN
0528 275355
www.hetpodium.nl
info@hetpodium.nl

€ 12,50