Ella & Her Man - Pianohuis

8 oktober, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Pianohuis. Ze herinnert zich haar moeders spel en muzikale bezieling in een mooi subtiele balans tussen muziek en verhaal - Theaterkrant. Zangeres, actrice en trompettiste Ella de Jong en componist en Souldada-gitarist Herman Woltman ontmoetten elkaar in 2012. Dat leidde zowel in de opnamestudi...

Lees meer

Het Pianohuis. Ze herinnert zich haar moeders spel en muzikale bezieling in een mooi subtiele balans tussen muziek en verhaal - Theaterkrant.

Zangeres, actrice en trompettiste Ella de Jong en componist en Souldada-gitarist Herman Woltman ontmoetten elkaar in 2012. Dat leidde zowel in de opnamestudio als op de theaterplanken al tot mooie producties. In het Friese jubeljaar 2018 maakten ze bijvoorbeeld het veelgeprezen stuk Myn skip, over de geschiedenis van een skûtsje.

Vorig jaar verscheen hun derde album Pianohuis, met grotendeels Nederlandstalige liedjes. In de gelijknamige muziektheatervoorstelling volgen we een meisje dat opgroeit onder een piano. Daar zit ze dan, onder de piano van haar moeder, haar veilige holletje.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 oktober 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 21.00
CJP : € 18.50

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl