Eltse Snein wat by d’ein: Oldtimers

26 juni, Kade in EARNEWÂLD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

ESWBE: “Eltse Snein wat by d’ein”Oldtimers op 26 juni in Earnewâld. Elke zondagmiddag wat te beleven in Earnewâld! Zondagmiddag 26 juni as. staan de Oldtimers van de autoveteranenclub “De Fryske Walden” te pronken op de kade van Earnewâld. In 1993 hebben een aantal enthousiaste bezitters van kla...

Lees meer

ESWBE: “Eltse Snein wat by d’ein”Oldtimers op 26 juni in Earnewâld.

Elke zondagmiddag wat te beleven in Earnewâld! Zondagmiddag 26 juni as. staan de Oldtimers van de autoveteranenclub “De Fryske Walden” te pronken op de kade van Earnewâld.

In 1993 hebben een aantal enthousiaste bezitters van klassieke auto’s actie ondernomen om de club op te richten. Zij waren zo erg bezeten van hun hobby of passie of hoe je het maar noemen wilt, namelijk het restaureren, onderhouden en rijden met de klassiekers.

De vereniging telt zo’n 70 leden, zowel mannen als vrouwen en ze zijn in totaal in het trotse bezit van zo’n 175 Oldtimers. Hoeveel er naar Earnewâld komen is een verrassing! Elk jaar worden er ritten georganiseerd.

Op 26 juni trekken ze er weer op uit en parkeren hun Oldtimers vanaf 14.00 uur in Earnewâld. Daar zijn ze te bewonderen voor het publiek.

Zondag 26 juni
Aanvang 14.00 uur
Kade Earnewâld

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 26 juni 2022 : vanaf 14:00

Waar is het?

Kade

9264 TL EARNEWÂLD