geannuleerd

Emailleren

6 november, VRIJDAG Walstraat in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Emailleren is het smelten van poeders die zijn samengesteld uit glas en kleurstoffen op materialen als koper en zilver. Door het transparante, glanzende effect van email gaan sieraden stralen. En met de ongekende kleurmogelijkheden van email wordt van elk sieraad een draagbaar kunstwerk! Je gaat in...

Lees meer

Emailleren is het smelten van poeders die zijn samengesteld uit glas en kleurstoffen op materialen als koper en zilver. Door het transparante, glanzende effect van email gaan sieraden stralen. En met de ongekende kleurmogelijkheden van email wordt van elk sieraad een draagbaar kunstwerk!

Je gaat in deze workshop emailleren met verschillende technieken, zoals sjabloneren en cloisonné. Door te werken met contrasterende kleuren en sjablonen maak je interessante ontwerpen (sjabloneren). En met koperdraadjes baken je vlakken op een object af die je vervolgens invult met verschillende kleuren email (cloisonné).

Basismaterialen zoals koper en poeders zijn uiteraard in de cursusprijs inbegrepen. Wanneer je wilt werken met zilver wordt er een meerprijs berekend.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 6 november 2022 : 10:00 - 15:30 ( geannuleerd )

Prijzen

Volwassenen : € 98.00

Waar is het?

VRIJDAG Walstraat
Walstraat 34
9711 VS GRONINGEN
050 3051400
www.bijvrijdag.nl
receptie@bijvrijdag.nl

€ 98,00