Emilie Weisse & TENT - Be Kind

11 december, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Emilie Weisse ontwikkelt een circustheaterervaring voor de allerkleinsten, 6 tot 18 maanden, met hun ouders of hun volwassen begeleiders. In een intieme setting beleven ze acrobatiek en jongleren te midden van een interactief pop-up decor. In verschillende korte scènes worden het abstracte denken, d...

Lees meer

Emilie Weisse ontwikkelt een circustheaterervaring voor de allerkleinsten, 6 tot 18 maanden, met hun ouders of hun volwassen begeleiders. In een intieme setting beleven ze acrobatiek en jongleren te midden van een interactief pop-up decor. In verschillende korte scènes worden het abstracte denken, de emoties en de verbeelding van de kleintjes geprikkeld.

Meer dan alleen het tonen van jongleren en acrobatiek, wil Emilie onderzoeken hoe we de visuele lichaamstaal van circus kunnen gebruiken om zo'n jong publiek te bereiken. Hoe we hen kunnen interesseren, verrassen en betrekken bij hun interactie. Hiervoor werkt ze samen met het Baby & Child Research Centre in Nijmegen, die haar voorzien van wetenschappelijk onderbouwd advies over de ontwikkeling van baby's. De voorstelling gaat over interactie en communicatie door middel van circus en geeft zowel kind als volwassene een volwaardige theatrale ervaring. Be Kind is Emilie Weisse's regiedebuut bij TENT huis voor hedendaags circus, in coproductie met 2turvenhoog Festival.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 11 december 2022 : vanaf 11:00
zo 11 december 2022 : vanaf 15:00

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl