Endless Boogie

17 juni, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met een combinatie van psychedelic rock, stoner rock, en blues wordt het geluid van de uit Brooklyn afkomstige psychedelic blues-rock band Endless Boogie omschreven. Na een tal van jamsessies besloten de bandleden (Paul Major - vocals, gitaar; Jesper Eklow - gitaar; Marc Razo - bas; Harry Druzd - dr...

Lees meer

Met een combinatie van psychedelic rock, stoner rock, en blues wordt het geluid van de uit Brooklyn afkomstige psychedelic blues-rock band Endless Boogie omschreven. Na een tal van jamsessies besloten de bandleden (Paul Major - vocals, gitaar; Jesper Eklow - gitaar; Marc Razo - bas; Harry Druzd - drums) in 1997 een band te beginnen. Indie-rock muzikant Stephen Malkmus besloot ze uit hun oefenruimte te halen, en liet ze openen voor zijn band Stephen Malkmus and the Jicks.

Er is niet een duidelijke formule of concept hoe de band wil klinken. De muziek loopt hoe het loopt, hier kunnen de bandleden niet zoveel aan doen. Er wordt geen gebruik gemaakt van setlists, en met een hekel aan soundchecks; dit maakt allemaal niet uit, the Boogie never stops!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 17 juni 2022 : 20:30 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 14.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 14,00