Energie neutrale starterswoningen en de oprichting van een energiecoöperatie in Wapserveen.

25 mei, MFC De Wiekslag in WAPSERVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op 25 mei a.s. vindt het derde en laatste energiecafé plaats in de Wiekslag in Wapserveen. Op de agenda staan energie neutrale starterswoningen en de oprichting van een energiecoöperatie in Wapserveen. Daarnaast vertelt Arnold Strijker (Invent Beilen) net als tijdens de vorige twee cafés wat je zelf...

Lees meer

Op 25 mei a.s. vindt het derde en laatste energiecafé plaats in de Wiekslag in Wapserveen. Op de agenda staan energie neutrale starterswoningen en de oprichting van een energiecoöperatie in Wapserveen. Daarnaast vertelt Arnold Strijker (Invent Beilen) net als tijdens de vorige twee cafés wat je zelf kunt doen om je energieverbruik te verminderen. Dit keer specifiek voor de eigenaren van huizen gebouwd tussen 1950 en 1975.

In het licht van de nog steeds stijgende energieprijzen en het voornemen van de overheid om in het najaar 2022 geen Russisch gas meer te gebruiken is energiebesparing nog actueler geworden. Eerder organiseerde de Energiewerkgroep Wapserveen al twee energiecafés waarin naast energieadviezen met betrekking tot woningisolatie van huizen voor 1950 ook de warmtepomp en de energie neutrale starterswoningen op de agenda stonden.

Heeft u de eerdere energiecafés gemist? Geen probleem. Op 25 mei bent u van harte welkom om te komen luisteren, meedenken en meepraten aan de verschillende thematafels over de eerder genoemde onderwerpen. Inloop met koffie vanaf 19:30 uur, starten om 20:00 uur in de Wiekslag in Wapserveen. Aanmelden is niet nodig.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 25 mei 2022 : 19:30 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

MFC De Wiekslag
Oude Dijk 57
8351 HR WAPSERVEEN
0521 321272

gratis