Enfants Terribles

4 juni, Landgoed Oranjewoud in ORANJEWOUD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het internationale Franse pianoduo Katia & Marielle Labèque presenteren een programma dat bol staat van intimiteit en bravoure. Een van ’s werelds beroemdste pianoduo’s bezoekt Oranjewoud Festival met een programma dat bol staat van intimiteit en bravoure. El Chan van componist en rockgitarist Bry...

Lees meer

Het internationale Franse pianoduo Katia & Marielle Labèque presenteren een programma dat bol staat van intimiteit en bravoure.

Een van ’s werelds beroemdste pianoduo’s bezoekt Oranjewoud Festival met een programma dat bol staat van intimiteit en bravoure.

El Chan van componist en rockgitarist Bryce Dessner is vernoemd naar een mythische beschermgeest uit de onderwereld en de bron van talloze volkslegendes. In de mysterieuze wateren van een oude poel woont hij midden in een betoverend Mexicaans landschap. Wee degene die het waagt dichtbij te komen…
De opera Les Enfants Terribles van Philip Glass is tijdens de eerste corona-lockdown speciaal voor de zusters Labèque bewerkt. Inspiratiebron was het gelijknamige boek van Jean Cocteau. Na de dood van hun ouders sluiten een broer en een zus zich op in een speelse fantasiewereld, als twee verloren zielen die zich in hun isolement vastklampen aan een verloren of denkbeeldig paradijs. Moeder de Gans van Ravel vormt een teder intermezzo tussen beide meesterwerken.

Prijzen exclusief € 2,50 service- en transactiekosten per bestelling.

Persoonlijk Passe-Partout:
Stel je eigen Persoonlijke Passe-Partout samen en ontvang tot 30% korting op de normale kaartprijzen, inclusief toekomstige bestellingen.

FB Oranjewoud Paviljoen (Overtuin)

Lees minder

Links

Data en tijden

za 4 juni 2022 : 15:00 - 16:45

Prijzen

Volwassenen : € 44.50
Kinderen : Gratis (t/m 0 jaar)
Kinderen : € 2.50 (1 t/m 18 jaar )
CJP : € 22.25

Waar is het?

Landgoed Oranjewoud
Lindenlaan 1
8453 JD ORANJEWOUD

€ 44,50