Ensemble International Holland Music Sessions

14 augustus, It Breahûs in BALK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Concert van jonge talentvolle strijkers in samenwerking met International Holland Music Sessions. Muziek aan de Luts werkt ieder jaar samen met de International Holland Music Sessions in Bergen, Noord-Holland. Daar krijgt een keur aan internationaal talent masterclasses aangeboden en het resultaat ...

Lees meer

Concert van jonge talentvolle strijkers in samenwerking met International Holland Music Sessions.

Muziek aan de Luts werkt ieder jaar samen met de International Holland Music Sessions in Bergen, Noord-Holland. Daar krijgt een keur aan internationaal talent masterclasses aangeboden en het resultaat daarvan wordt in een selectief aantal gelegenheden ten gehore gebracht. It Breahûs hoort daar al jaren bij. Het levert een speciaal concert op met jong talent, dat kwalitatief zeker niet onder doet voor de rest van het programma. Wie het gaan worden is nog niet bekend.
Dit programma zal wat langer duren dan u van ons gewend bent en daarom een pauze hebben waarin we u een hapje en een drankje aanbieden.
Een mooie gelegenheid om elkaar als publiek en vrienden van Muziek aan de Luts weer eens te spreken.

De concerten zijn vrij toegankelijk, maar er wordt van uitgegaan dat de bezoekers wel een financiële bijdrage van ongeveer €7,50 pp in de collecteschaal deponeren.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 14 augustus 2022 : 15:30 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

It Breahûs
Van Swinderenstraat 6
8561 AP BALK

gratis