Erato Festival: Miranda van Kralingen

6 november t/m 7 november, Zael in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Openbare Masterclasses; klassiek. De internationaal gelauwerde sopraan Miranda van Kralingen behoeft weinig introductie. Zij is bekend als vertolkster van de grootste operarollen en het klassieke lied. Zelf volgde zij aan het begin van haar carrière Masterclasses van Elisabeth Schwartzkopf, waarna ...

Lees meer

Openbare Masterclasses; klassiek.

De internationaal gelauwerde sopraan Miranda van Kralingen behoeft weinig introductie. Zij is bekend als vertolkster van de grootste operarollen en het klassieke lied. Zelf volgde zij aan het begin van haar carrière Masterclasses van Elisabeth Schwartzkopf, waarna haar carrière een enorme vlucht nam in zowel binnen- als buitenland.

Niemand zal vergeten hoe zij prinses Máxima op diens huwelijksvoltrekking tot tranen toe wist te beroeren met haar vertolking van het Ave Maria van Schubert. Inmiddels heeft Miranda van Kralingen naast haar solocarrière ook als zangpedagoge jarenlange ervaring in het geven van zangles, workshops en Masterclasses aan zangsolisten. Tijdens het Eratofestival draagt zij haar vakkundige kennis over aan daarvoor geselecteerde talentvolle jonge zangers. Hierbij worden alle zang technische aspecten onder de loep genomen. Ook aan expressie, tekstbeleving en stage presence wordt gewerkt.

Die zijn bij Miranda in goede handen, want als podiumkunstenares werd zij als ‘uniek, virtuoos en spectaculair’ betiteld. De studenten worden op de vleugel begeleid. Deze Masterclasses en de eindpresentatie van de zangstudenten zijn voor publiek toegankelijk. Een ‘must see’ voor iedereen die van zang houdt, of langs de zijlijn mee wil leren van de topsport die zangkunst heet.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 6 november 2021 : 10:30 - 12:00
za 6 november 2021 : 13:00 - 14:00
za 6 november 2021 : 14:30 - 16:00
zo 7 november 2021 : 11:30 - 13:45

Prijzen

Volwassenen : € 15.00
Kinderen : Gratis (t/m 0 jaar)
Kinderen : € 7.50 (1 t/m 18 jaar )
CJP : € 7.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Zael
Zuideinde 56
7941 GJ MEPPEL
www.zael.nl

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader